Site-ul de anunturi Tocmai.ro a lansat un serviciu de livrare gratuita in tara prin parteneriat cu Fan Courier, prin intermediul caruia vanzatorii pot expedia cu cost zero produsele lor catre cumparatori. Tocmai isi asuma cheltuielile suplimentare in incercarea de a castiga cat mai multi clienti, in batalia cu OLX (fost Mercador.ro), Anuntul.ro sau Okazii.ro.

Utilizatorii platformei au si posibilitatea de a verifica articolul comandat inainte de a achita contravaloarea lui. Ei au timp sapte minute sa verifice produsul primit, inainte de achita contravaloarea acestuia.

Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mica sau egala cu 10 kg, in localitatile standard FAN Courier (localitatile mari – n.r.), in limita a 5 colete lunar, pentru fiecare utilizator. Pentru celelalte zone, pretul este calculat in functie de greutatea coletului si destinatie.

“Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, vanzatorii trebuie sa activeze aceasta optiune de livrare, prin simpla modificare a unui anunt deja existent sau prin adaugarea unui anunt nou. Pasul urmator este sa plaseze comanda de livrare, completand in formularul afisat datele primite de la cumparator”, a declarat Andreea Trif, project manager Tocmai.ro.

Cumparatorul trebuie sa urmareasca pe site anunturile care au eticheta “Livrare gratuita si verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. Dupa ce a luat legatura cu vanzatorul, trebuie sa ii comunice acestuia datele de livrare si numarul de telefon la care poate fi contactat de catre curier.

Veniturile Tocmai.ro provin din vanzarea spatiilor publicitare pe site si din posibilitatea de promovare a anunturilor postate pe site. Concurentul principal, OLX.ro, a scos recent sectiunea de bannere generand venituri exclusiv din promovarea anunturilor pe site.

Cum ti se pare miscarea Tocmai.ro? Ce jucatori consideri ca este, in prezent, mai eficient? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri