Magazinul de retail online EvoMag.ro si-a extins domeniul de activitate in zona de decoratiuni interioare, oferind clientilor si posibilitatea de a comanda produsele pe care le doresc.

Compania lucreaza in parteneriat cu producatorul Canvex. Printre concurentii companiei se numara Etablou.ro sau CanvasArt.ro.

EvoMag.ro a inceput de curand sa livreze produse si din alte domenii precum gradinarit, securitate si birotica & papetarie.

"Este cert ca piata decoratiunilor interioare este in crestere. O valoare insa a acestui segment nu va pot da. Sunt foarte multe componente care ar trebui luate in calcul.Am observat insa un interes foarte mare in ultima perioada catre segmentul decoratiunilor interioare, iar acesta este si motivul principal pentru care am luat decizia de a introduce categoria decoratiunilor interioare", spune Mihai Patrascu, CEO la EvoMag.ro, pentru wall-street.ro.

"Mai mult, ne atragem insa si alte categorii de clienti. Astfel, daca pe segmental electro IT clientii sunt in proportie de 80% barbati, pe segmentul decoratiunilor interioare, in proportie de 70 – 80% femeile sunt cele care fac achizitii", subliniaza el una dintre ratiunile intrarii pe acest segment de retail.

Principalii concurenti ai EvoMag.ro sunt eMag.ro, PCGarage.ro, Cel.ro, precum si retailerii traditionali Altex, Flanco si Domo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri