Serviciile Vodafone Romania sunt de acum disponibile, in premiera pentru piata romaneasca de telecomunicatii, prin platforma 2Parale, retea de marketing afiliat din Romania.

Programul permite celor peste 33.000 de utilizatori afiliati din 2Parale sa furnizeze acces la produsele si serviciile Vodafone Romania si sa castige mai multe tipuri de comisioane, prin promovarea magazinului online www.vodafone.ro/shop. Acesta este primul program de afiliere pe care Vodafone il lanseaza in Romania.

Afiliatii vor putea castiga un comision ce variaza intre 15 si 150 lei, pentru fiecare comanda valida de semnare sau prelungire a unui contract Vodafone, in functie de tipul de abonament.

Campania de afiliere Vodafone se alatura celor peste 340 de programe active din 2Parale, care insumeaza jucatori din peste 35 de categorii de piata, de la Fashion, IT&C si Carti la Asigurari, Finance si Joburi.

Principalul concurent al 2Parale.ro este Profitshare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri