Antreprenorul roman Calin Fusu, CEO la Neogen, a achizitionat 20% din compania Clever Tech care detine aplicatia de taximetrie Clever Taxi, disponibila pe terminale mobile si Web. “Au fost negocieri foarte rapide, de o luna – nici nu le-am cerut date financiare ci doar perspective si am vrut sa vad cum sunt organizati”, a declarat Fusu, contactat de wall-street.ro.

“Imi place Clever Taxi pentru ca este o aplicatie deschisa catre multe companii de taximetrie – restul sunt doar individuale”, mai spune Fusu.

El spune ca este un segment de piata la inceput de drum, deci datele financiare de pana acum nu sunt atat de relevante. “M-am intalnit cu managementul, nici nu am fost la ei la sediu, unde am inteles ca au 8 angajati”, mai spune, zambind, Fusu. “M-a interesat cum gandesc, ca echipa, cei de la Clever Taxi, si am investit”.

El spune ca ar evalua Clever Tech la o suma formata din sapte cifre.

Clever Tech are in actionariat, pe langa Calin Fusu, pe Mihai Rotaru (CEO), Alexandru Dumitru si pe Andrei Pitis. Afla mai multe despre acestia in emisiunea wall-street.ro.

Neogen a fuzionat la inceputul anului curent cu Kolectiva - citeste aici informatii despre aceasta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri