Incepand cu luna mai, Carrefour Romania a inclus posibiltiatea de a achita produsele comandate de pe platforma Carrefour-Online.ro si cu plata ramburs, pastrand posibilitatea platii online, prin card bancar. Stirea a fost publicata initial de wall-street.ro, la mijlocul lunii.

Potrivit unui studiu realizat pe un esantion de aproximativ 700 de persoane din mediul urban, peste 60% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani declara ca cel mai des utilizat serviciu de plata este cel cash (prin ramburs).

„Prin noul serviciu de plata cash (ramburs), am dorit sa oferim clientilor nostri optiunea de a alege varianta de plata care le satisface cel mai bine nevoile”, a declarat Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour Romania.

In perioada 7 - 10 iunie, Carrefour-Online.ro va oferi clientilor livrarea gratuita la domiciliu sau la birou indiferent de cantitatea comandata. Acest proiect face parte din campania e-Romaneste, un proiect care doreste sa promoveze o experienta de 5 stele in comertul online romanesc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri