Pintilie Broker de Asigurare, companie care detine rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro, a modificat numele rca-ieftin in Pint.ro, urmarind sa ofere asistenta telefonica 24 de ore din 24 soferilor din Romania. Compania urmareste pentru anul in curs venituri de 12 milioane de euro.

Practic pint.ro ofera asistenta telefonica pentru orice solicitare, fie ca este vorba de pana de benzina sau de cauciuc, nevoia de tractare, un restaurant in apropiere, informatii privind completarea unui formular pe cale amiabila si multe alte detalii, conform oficialilor companiei.

"Suntem soferi si ne dorim sa oferim tuturor conducatorilor auto servicii pe care le-am folosi si noi. Treptat, aceste servicii vor fi disponibile pe pint.ro pentru toti cei 5 milioane de soferi din Romania." a declarat Alexandru Pintilie, fondator Pintilie Broker de Asigurare.

Tot prin intermediul pint.ro vor putea fi achizitionate roviniete compania pregatind si alte servicii legate de industria auto.

In decembrie 2006 a aparut in Romania primul site prin intermediul caruia erau disponibile spre cumparare polite RCA. O echipa tanara si entuziasta isi deservea cumparatorii la orice ora din zi si noapte, livrand polite si incredere in achizitionarea serviciilor in mediul online.

Echipa a crescut si a ajuns astazi la un numar de 40 de angajati, la 120.000 de polite livrate si la 8 milioane de euro procesati in 2013, iar pentru anul in curs estimeaza o cifra de afaceri de 12 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri