Cosmin Ghinea, fost director de dezvoltare la Mediafax Group si unul dintre principalii oameni din echipa lui Orlando Nicoara, managerul grupului de media, a preluat functia de conducere a platformei de anunturi Tocmai.ro, inlocuindu-l pe Stefan Tocca.

Cosmin Ghinea a ocupat anterior functia de development manager la Apropo Media (fosta MediaPro Interactiv), lucrand “cot la cot” cu Orlando Nicoara pe parcursul mai multor ani.

Actionarul majoritar al Tocmai.ro este compania norvegiana Schibsted, cea mai mare companie de site-uri de anunturi online din Europa, care are angajati in peste 27 de tari. Aceasta opereaza site-uri de anunturi in peste 44 de tari din lume, printre care Franta, Italia, Spania, Brazilia, Suedia si Norvegia.

Stefan Tocca ocupa in prezent functia de Eastern Europe Manager la Schibsted. Sibmedia Interactive SRL, companie care administreaza, din Sibiu, Tocmai.ro, a generat anul trecut afaceri de circa 642.000 euro la pierderi de 5,7 milioane de euro.

Tocmai.ro duce o lupta stransa pe piata de anunturi din Romania, concurand cu OLX.ro (fost Mercador.ro – n.r.), Okazii.ro dar si Anuntul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri