Karl Chong si Chris Chong, cofondatorii Groupon, au lansat GoFresh.com.sg, un magazin online care ofera livrari gratuite pentru "produse alimentare si fructe de mare". Viziunea lor pentru GoFresh.com.sg este sa ajute clientii din Singapore sa economiseasca timp si bani cand cumpara ingrediente, sprijinind in acelasi timp cresterea industriei de cumparaturi de produse alimentare, scrie presa internationala.

Chris Chong spune ca firma cauta in prezent o agentie digitala pentru a monetiza traficul de pe site. Compania, care a fost lansata in Iunie anul acesta, spera sa isi gaseasca clienti prin reclame online si strategii de SEO/SEM. Reclamele pe Facebook si Google sunt o noua metoda de “achizitie” a clientilor pentru companie. In mod curent, toate planurile de marketing graviteaza in jurul sferei online.

“Unul dintre momentele cheie pentru GoFresh a fost sa inteleaga cum sa transforme cumparatorii fizici in cumparatori online si a facut asta creand o experienta simpla pentru clienti, care ii va scuti pe oameni de cozile lungi si stresante la supermarketuri si de caratul plaselor grele de cumparaturi prin livrarea gratuita, plus reducerile periodice la carne si fructe de mare. Am descoperit ca publicitatea online face totul mai usor pentru clienti”, considera Chong.

El a mai adaugat ca una dintre sursele suplimentare de venit va proveni din content marketing, prin newsletterele saptamanale care promoveaza anumite produse. Compania doreste sa incurajeze cat mai multi clienti sa gateasca acasa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri