eMag.ro, cel mai mare magazin online din tara, a intrat saptamana aceasta pe segmentul sport si activitati in aer liber, urmand ca in luna iulie sa incheie parteneriat cu 15 vendori, conform reprezentantilor companiei.

[UPDATE, ora 15:45] In prezent, vendorii eMag sunt Zuga, Anastasia, FirstBike, GameSport, HorseShop, LaVitaeVello, Matop, Mos Ion Roata, NewWaveBuiness, Nutrivita, PeApa, Pegas, Sport Factory, SportAddict, Wellnes Solutions.

[STIREA INITIALA] Pe platforma sunt disponibile in prezent peste 10.000 de produse din categoriile sport si activitati in aer liber. Compania a anuntat ca va intra pe segmentele de sport/activitati in aer liber, precum si alimente si haine in primavara anului curent.

Retailerul se asteapta ca in acest an veniturile sa creasca cu 40% fata de anul trecut, pana la 262 mil. euro. Intersport, unul dintre cele ma mari magazine de echipamente sportive si activitati in aer liber, a inceput sa livreze online in primavara acestui an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri