Platforma de licitatii online Okazii.ro si Garanti Bank au incheiat un parteneriat prin care utilizatorii Okazii.ro au posibilitatea sa foloseasca un nou sistem de plata disponibil pentru zeci de mii de produse de pe site. Posesorii cardului de credit Bonus Card de la Garanti Bank, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, pot cumpara produse de pe site-ul de comert online in trei rate lunare, fara dobanda.

“Introducerea platii in rate este un rezultat al acestui proces de diversificare, avand ca obiectiv cresterea numarului de tranzactii incheiate pe Okazii.ro. Inca de la inceput, in acest sistem sunt incluse mai mult de 120.000 de produse cu preturi de peste 100 de lei, din principalele categorii de pe Okazii.ro: Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere si electronice, Jocuri video, Muzica, Universul copiilor, Librarie, Arta si obiecte de colectie, Casa si gradina, Sport si Auto-moto, piese, accesorii.

Datorita parteneriatului cu Garanti Bank, Okazii.ro le va oferi utilizatorilor proprii posibilitatea sa aplice online pentru obtinerea unui Bonus Card. Odata cu cardul de credit, clientii vor primi si un cadou in valoare de 50 de lei. Aceasta suma poate fi folosita exclusiv pentru cumparaturi pe Okazii.ro.

Principalii concurenti ai Okazii.ro sunt OLX.ro, Tocmai.ro sau Anuntul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri