Subway Romania lanseaza o aplicatie mobila disponibila gratuit pentru iOS si Android care ofera clientilor posibilitatea de a comanda produsele si de a le primi la domiciliu sau la birou. In prima etapa, aplicatia va fi disponibila in patru locatii din zona de Nord a Bucurestiului, Cluj-Napoca si Timisoara, urmand ca in acest an sa fie disponibila in alte trei restaurante Subway din tara.

De asemenea, clientii vor putea plasa comenzi si pe site-ul oficial Subway www.subwayro.com. Taxele de livrare sunt de 5 lei, pentru comenzi de sub 50 de lei, 2 lei pentru comenzi sub 100 de lei si gratis pentru comenzi de peste 100 de lei.

Clientii au posibilitatea de a crea combinatii de ingrediente printr-o simpla atingere a ecranului si de a le avea livrate „in cel mai scurt timp”, conform companiei. Aplicatia le permite clientilor sa creeze meniuri in doar cateva minute, urmand toti pasii pe care cineva ii experimenteaza in mod normal intr-un restaurant. In primul rand, utilizatorii trebuie sa aleaga una dintre cele doua optiuni - livrare sau ridicarea comenzii, apoi sa aleaga orasul in care locuiesc si, in cele din urma, sa introduca adresa lor. Aplicatia va indica cel mai apropiat restaurant Subway si daca exista posibilitatea de livrare la adresa respectiva.

Aplicatia functioneaza pe o distanta de 3 km, pentru a mentine timpul de livrare sub 30-40 de minute. Apoi, utilizatorii trebuie sa selecteze tipul de SUB, tortilla sau salata pe care o doresc si, de asemnea, marimea si tipul de paine pe care o prefera. Apoi utilizatorii aleg combinatiile de legumele si sosuri preferate. Ei au posibilitatea de a adauga ingrediente extra sau de a comanda meniul complet: un SUB cu bautura si o prajitura sau chips-uri. Orice utilizator poate plasa comanda online, direct pe site-ul www.subwayro.com. In sectiunea speciala "Comanda acum", ei pot completa meniul preferat in mai putin de un minut si pot plasa comanda la cel mai apropiat restaurant Subway parcurgand acelasi proces ca cel al aplicatiei.

Aplicatia Subway are o facilitate numita “Comanda de Grup”, care permite utilizatorilor sa trimita o notificare colegilor, anuntandu-i ca vor plasa comanda si invitandu-i sa aleaga ceva din meniu printr-un link. Dupa ce toti au ales combinatia preferata de SUB, comenzile sunt centralizate si trimise catre restaurant, cu toate detaliile selectate. La sfarsitul procesului, aplicatia calculeaza nota de plata pentru fiecare persoana din grup.

Aplicatia Subway Romania a fost creata in colaborare cu Cloud Treats Inc. si implementata prin aplicatia hipMenu dezvoltata de catre Cloud Treats.

Sursa foto: Shutterstock: Subway

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri