Retailerul online Amazon ar putea sa concureze cu magazine traditionale precum Macy’s si alti retaileri din Herald Square, New York, dupa ce compania ar putea deschide primul magazin fizic intr-o perioada foarte scurta, inaintea sarbatorilor de Craciun, scrie presa internationala citand persoane familiare cu situatia.

Locatia din Manhattan ar urma sa functioneze ca un “mini-depozit” pentru livrari in aceeasi zi in New York, retururi de produse si ridicari de produse comandate online, conform raportului. Retailerul online are si o gama variata de produse proprii, varful de lance fiind Kindle-ul, dar si tablete, set-top box-uri si un smartphone, fiind posibil ca acestea sa poata fi achizitionate din viitorul punct fizic.

Richard Doherty, analist al Envisioneering Group, a subliniat ca New York-ul atrage multi vizitatori straini care cumpara acasa de pe Amazon, dar pot gasi unele produse doar in SUA. Un magazin de retail oferind livrari in aceeasi zi ar putea fi un punct de interes enorm pentru turisti si sa genereze “volume de vanzari enorme”, a spus el. Doar o mana de alti retaileri vand, fizic, Kindle – Best Buy si Wal-Mart, printre ei.

Amazon a refuzat sa comenteze, purtatorul de cuvant Kelly Cheeseman adaugand ca “Nu am facut niciun anunt privind o locatie in Manhattan”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri