Mobexpert va participa anul acesta la campania Black Friday, in perioada 21-23 noiembrie, cand hipermagazinele grupului ofera clientilor reduceri de pana la 50% pentru sute de produse, mobilier si decoratiuni.

Produsele cu preturi reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro si pe pagina de Facebook Mobexpert incepand cu 17 noiembrie, fiecare magazin pregatind clientilor si alte oferte tentante. "Succesul ȋnregistrat anul trecut in campania Black Friday, cand sute de decoratiuni au fost vandute cu reduceri de 50%, ne-a ȋncurajat ca in 2014, pe langa discounturi similare la decoratiuni, sa oferim reduceri importante si pieselor sau garniturilor de mobilier", a declarat Dan Sucu, fondatorul Mobexpert.

Reduceri si la Mobexpert Outlet

Si Mobexpert Outlet, singurul magazin dedicat ofertelor speciale, va oferi reduceri de 70% la o gama variata de decoratiuni, iar pentru mobilier va majora discounturile deja exceptionale la sute de modele. Reducerile vor fi valabile ȋn perioada 21-23 noiembrie in magazinul situat in Bucuresti, poseaua Fabrica de Glucoza, nr. 21.
"Pe langa surprizele frumoase pe care le pregateste clientilor la nivelul produselor si discounturilor, in 2014 Mobexpert Outlet vine cu ceva in plus: dublarea spatiului magazinului si, implicit, extinderea varietatii colectiei. Uriasa oferta suplimentara de piese de mobilier si de decoratiuni, toate cu reduceri extraordinare, transforma Mobexpert Outlet intr-o destinatie de neratat atat de Black Friday cat si in orice alt moment", a afirmat Iulian Toma, directorul Mobexpert Outlet.

Grupul Mobexpert a fost infiintat in 1993 si este o companie 100% romaneasca, detinuta de antreprenorul Dan Sucu. Este liderul pietei romanesti de mobilier si decoratiuni, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert – hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni si Mobexpert Office – mobilier pentru birou si colectivitati. Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, peste 30 de hipermagazine si magazine.

In Romania, reteaua cuprinde hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava, Pitesti, Sibiu, Iasi si Oradea si alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. In afara Romaniei, primul hipermagazin cu mobilier de casa si decoratiuni a fost inaugurat la Sofia, in 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). Grupul Mobexpert are 2.000 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 115 milioane euro. Grupul Mobexpert detine, de asemenea, opt fabrici de mobila care produc pentru piata romaneasca si pentru export. Grupul Mobexpert include un singur magazin dedicat ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situat in Bucuresti, Soseaua Fabrica de Glucoza, nr 21.

Si IKEA a anuntat ca participa la Black Friday in acest an, pentru prima data, insa in ultimul weekend din noiembrie – 29 si 30 ale lunii. La intrarea in magazin a fost deja afisat un banner care anunta data pentru campania de reduceri din acest an, respectiv ultimul weekend din luna noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri