F64 a sarbatorit Black Friday 2014 cu reduceri la aparate foto entry-level si profesionale, dar in oferta au fost incluse telefoane si tablete. Unul dintre cele mai mari magazine foto-video din Europa de Sud-Est a vandut in campania Black Friday 2014 de peste 13 milioane de lei de-a lungul unui weekend prelungit, incepand cu 21 noiembrie 2014.

In primele 24 de ore, peste 280.000 de oameni vizitasera site-ul F64.ro. „Am ajuns la un nou Black Friday si la un nou bilant post-Black Friday si pot spune ca ne bucuram in egala masura de entuziasmul aratat de clienti, dar si de parteneriatele pe care am reusit sa le incheiem cu furnizorii. Mai mult, am lansat anul acesta, in premiera pentru Black Friday, o noua categorie de produse. Am ales unele dintre cele mai bune fotografii ale fotografilor din Romania si le oferim iubitorilor acestei arte sub forma unor tablouri“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Clientii F64 s-au aratat foarte interesati de DSRL-urile Nikon D7100 si Canon 650D, acestea fiind cele mai populare produse pentru acest Black Friday. Per total, F64 a realizat vanzari de peste 13 milioane de lei, in crestere cu 55 % fata de anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri