eMag, cel mai important retailer online din Romania, condus de Iulian Stanciu (foto), a fost desemnat castigator la categoria "cea mai inovatoare strategie de HR", la GALA wall-street.ro cu tema "Inovatia in business", organizata in luni seara la Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

GALA wall-street.ro, cu tema "Inovatia in business", a avut ca invitati peste 250 de manageri si antreprenori, parteneri si prieteni ai comunitatii wall-street.ro. Partenerii galei sunt companiile Edenred, EY si Euro Insol.

Cele ma importante in favoarea acordarii acestui premiu sunt cresterea companiei, abordarea HR prin deschiderea centrului de dezvoltare din Iasi si eMag Academy, programul de educatie lansat alaturi de Maastricht School of Management.

Retailerul eMAG si-a inceput activitatea in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, infiintat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu si Bogdan Vlad. Ulterior, in 2009, o pondere de 51% din actiunile companiei au fost cumparate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu.

In luna iulie 2012, fondul de investitii Sud African Naspers, cu afaceri anuale la nivel global de peste 5 miliarde de dolari in media, comert electronic si internet, achizitioneaza 70% din actiunile eMag, iar Iulian Stanciu ramane in continuare managerul general al companiei. In iunie 2014, ultimul dintre fondatorii companiei, Radu Apostolescu, a renuntat la actiunile detinute, respectiv 8,4% din actiunile eMAG, acestea fiind preluate de catre Iulian Stanciu si de grupul Naspers. Astfel Iulian Stanciu detine 25,8% din eMAG, iar grupul Naspers 74,2%.

Premiile acordate, pe baza unei jurizari interne si externe, sunt:

  • Managerul anului 2014
  • Cea mai inovativa companie cu capital autohton
  • Multinationala anului
  • Antreprenorul anului
  • Produsul IT&C al anului 2014
  • Cel mai dinamic investitor din 2014
  • Cea mai inovativa institutie financiara a anului
  • Cel mai inovator proiect de comunicare
  • Cea mai inovativa strategie de HR
  • Inovatia, ca strategie de business

Inovatia in business reprezinta un subiect atent analizat de echipa wall-street.ro in 2014. Inovatia, un concept prioritar pentru toti strategii si decidentii din organizatiile din Romania, a fost premiata la Gala wall-street.ro de luni seara.

Sursa foto: Mircea Dragos

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri