Pe langa magazinul online din Romania, alte state in care va incepe sa vanda online sunt Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Portugalia, Slovacia si Elvetia. H&M a anuntat aceasta miscare la finalul saptamanii trecute. Totodata, retailerul va lansa si H&M Beauty (machiaje si produse de ingrijire corporala) in circa 900 de magazine H&M, din toamna acestui an.

„Simtim ca investitiile noastre in online incep sa aduca beneficii palpabile”, a declarat Karl-Johan Persson, CEO al H&M. Anul acesta vom deschide magazine online in patru mari piete – Franta, Italia, Spania si China. Tot in acest an, vom mai deschide magazine online si in Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia si Elvetia”.

H&M si-a crescut vanzarile cu 14%, pana la 18,9 miliarde de euro, in timp ce profitul a crescut cu 18%, pana la 2,14 miliarde de euro. Retailerul a deschis 379 de magazine in 2014, astfel incat acum are 3.511 magazine in 55 de tari, inclusiv in Romania. In tara, H&M se apropie de 40 de magazine fizice. Vezi aici ce magazine online de fashion au intrat deja in zona de livrari online.

,,Urma scapa turma" - ce branduri majore ar putea intra in eCommerce

,,Urma scapa turma" - ce branduri majore ar putea intra in eCommerce

Afla cele mai noi tendinte in eCommerce, vorbeste cu nume mari din industrie si imbunatateste-ti business-ul la cea mai mare conferinta regionala dedicata comertului online, ecomTEAM 2015. Inscrie-te acum si beneficiaza de reduceri substantiale la conferinte si workshop-uri!