Inainte de lansarea de pe 24 aprilie a ceasului inteligent Apple Watch, in magazine online si fizice din China poti cumpara deja device-uri cu nume (si aparente) similare cu originalul – preturile? Extrem de mici – 150-200 de lei.

Device-urile, cu denumiri precum Aiwatch, par sa copieze intru totul modelul Apple, cu o diferenta majora vizibila inca de la inceput – in loc de iOS, ceasul ruleaza sistemul de operare Android. Imitatiile, pe care le poti cumpara chiar si in Romania de pe site-uri de retail precum Tmall si Taobao.com, au preturi de pornire de la circa 150-200 de lei.

Aiwatch A8 are aceleasi linii curbe si o gama similara de curele ca Apple Watch. Are chiar si iconite similare, un ceas customizabil si aplicatii de fitness – nu are insa senzor de batai ale inimii. Mai mult, are chiar si propriul site unde scrie ca „Acesta nu este Apple Watch, este Aiwatch!” – fiecare intelege ce vrea.

Majoritatea copiilor arata ca modelul mai ieftin al ceasului companiei americane – aviz celor care iau in considerare sa achizitioneze varianta de mii de euro, din aur, Apple Watch Edition.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri