Spring, start-up vechi de 8 luni in care co-fondator este si romanul Octavian Costache (ex Google), a primit recent o investitie de 25 de milioane de dolari, devenind astfel unul dintre cele mai mari mall-uri mobile.

Alaturi de fondatorii David Tisch, fratele sau Alan, Ara Katz, se numara si romanul Octavian Costache. Spring are in prezent 750 de brand-uri pe platforma mobila. Intre investitori se numara fondul de investitii al lui Tisch, BoxGroup, precum si Yuri Milner, Groupe Arnault, Google Ventures si Thrive Capital. Compania a atras, per total, peste 30 de milioane de dolari, scrie presa internationala.

Browsing-ul in aplicatie este similar cu Pinterest sau Instagram, cu fotografii lifestyle mai degraba decat „de produs”. Pe Spring, fiecare produs poate fi insa cumparat printr-o singura atingere, informatiile de pe cardul de credit fiind stocate si salvate de la inceput.

Tisch nu a oferit informatii privind numarul de comenzi generat de aplicatie, dar a spus ca numarul de clienti ce se intorc sa achizitioneze cu de 2,5 ori mai mare decat nivelul industriei.

Sursa foto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri