eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, deschide 44 de pozitii de stagiar - un numar dublu fata de anul trecut - in departamentele IT, Platforms, Finance si HR in cadrul programului „eMAG Talent Internship” adresat studentilor si absolventilor din Bucuresti, Craiova si Iasi.

Programul, aflat la cea de-a doua editie, incepe pe 20 mai 2015 si le ofera participantilor posibilitatea de a lucra alaturi de specialistii eMAG si de a acumula experienta in domenii precum software development, infrastructura IT, content&knowledge management, business intelligence, contabilitate, recrutare, comunicare interna si learning & development.

„Internii vor fi coordonati si ajutati pe parcursul intregului program de mentorii din companie. Pe langa suportul pe care il vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si in programe de invatare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea in cultura si echipele eMAG. Bazandu-ne pe succesul programului de Talent Internship de anul trecut, am hotarat sa extindem numarul de locuri deschise pentru editia din 2015. In urma programului de vara trecuta, aproape toti cei 22 de studenti au fost angajati, iar in acest moment fac parte din echipele noastre”, declara Cristina Solea, manager de recrutare in cadrul eMAG.

Pentru Bucuresti, eMAG deschide 36 de pozitii in patru arii din business, care definesc specializarile din program: Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) si HR Wizards (HR). Unul dintre mentorii care va coordona o echipa de interni in acest an a participat ca stagiar la programul eMAG Talent Internship din 2014, in aria Software Development.

Tinerii care se inscriu in programul de internship din Craiova si Iasi vor lucra in cadrul centrelor de dezvoltare software din cele doua orase.
Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) si HR Wizards (HR) se vor derula in perioada iulie - august si vor fi platite, iar la finalul acestora cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG.

Aplicantii pentru una din cele 44 de pozitii deschise pot completa formularele online, accesand www.emag.ro/internship pana la data de 7 iunie a.c. Dupa perioada de inscriere, aplicantii vor participa la o sesiune de interviuri pe parcursul lunii iunie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri