Nu, (inca) nu isi vinde cineva virginitatea pe site-urile locale de anunturi, insa printre sutele de mii de anunturi de vanzare smartphone-uri, monitoare sau obiecte de mobila, se “strecoara” si cateva cel putin interesante.

Daca ai visat vreodata la Batmobilul lui Batman, la cateva sute de mobile “dintr-un foc” sau iti doresti sa detii o damigeana ce include biosfera, nu trebuie sa te duci pe eBay, Amazon sau alte site-uri ci este suficient sa intri pe principalele doua site-uri de anunturi din Romania – OLX.ro si Okazii.ro.

Cele doua platforme, desi nu identice, isi disputa suprematia pe segmentul anunturilor din .ro si, de ce nu, “se bat” in cele mai dubioase si inedite anunturi din .ro.

Batmobil la doar 6.000 de euro

Daca te trezesti dimineata si iti spui “Gotham needs me!” insa parcata in fata ai o Dacia 1310, ceva nu este in regula. Pentru a deveni un vertiabil Batman, ai nevoie de Batmobil, disponibil pe OLX la pretul de 5.900 de euro.

Asta, sau o consultatie la psiholog.

230 de telefoane. La un loc

…si ai putea intra in cartea recordurilor, daca iti faci un abonament pentru fiecare! Okazii.ro gazduieste anuntul unui utilizator care vinde nu mai putin de 230 de celulare vechi, diferite marci, de la inceputurile acestei industrii.

Pretul – 4.500 de euro. Printre telefoane, renumitele Nokia rezistente la o mica bomba atomica, dar si marci precum Ericsson, Siemens sau Alcatel-Lucent.

Sisteme de copiat

Il mai stii pe colegul care nu invata nimic dar lua 9 si 10 la mai toate examenele? Probabil stia persoanele potrivite care stiau metode inedite de a trisa.

La doar 380 de lei, primesti un pix cu bluetooth, casti de copiat, baterii si chiar garantie si factura. Amuzant este ca vanzatorul spune ca are experienta in domeniu de 8 ani. La copiat sau…? Daca la copiat, inseamna ca nu prea a avut succes in a trece examenele!

Vase ceramica cu Nicolae si Elena Ceausescu

Pentru colectionari si/sau melancolicii “epocii de aur”, un utilizator a pus spre vanzare doua Vase de ceramica pictate manual cu chipurile Elenei si lui Nicolae Ceausescu, scene folclorice si muncitoresti.

Interesant este ca aceste vaze, spune vanzatorul, au fost comandate de Partidul Comunist Roman pentru congresul al XIV-lea, fiind autentice. Ce priviri blande...

Biosfere la damigene

In doar o zi, un timisorean se angajeaza sa iti execute o adevarata biosfera intr-o damigeana de 50 de litri.

Mai mult, la 100 de euro, nu este nevoie sa intretineti continutul, el oferindu-se sa vina constant la client pentru a ingriji, personal, verdeata dinauntru!

Interesant pentru colonizarea altor planete – si nu numai.

Anti Dracula

Daca te numesti cumva Jonathan Harker, ajungi din Marea Britanie in Transilvania si vrei sa inoptezi intr-un anumit castel, poate vei avea nevoie de o multime de cruci sa te pazeasca de Dracula.

Ca o persoana prevazatoare ce esti, poti apela cu incredere la anunutul unui Iesean care vinde pe Okazii nu mai putin de 50 de crucifixe!

Pretul este destul de piperat, dar, hei, nu vrei sa te trezesti cu o muscatura pe ceafa, doar pentru a economisi 10.000 de lei!

Pentru fumatori

Toti fumatorii au o problema – pierd sau “imprumuta”si nu mai returneaza niciodata brichetele. Pentru a evita astfel de situatii, de ce sa nu cumperi, dintr-o lovitura, peste 300 de brichete, de colectie?

Un locuitor al Ploiestiului este dispus sa renunte la colectia sa, stransa in peste 10 ani, de 320 de brichete. Pretul – 800 de euro. La banii astia, sigur nu vei mai imprumuta oricui bricheta ta…

Ce alte anunturi interesante ai descoperit pe Internet? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Sursa foto: Shutterstock: Dubios

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri