Magazinul online FashionUp.ro a generat comenzi in valoare de aproximativ 2 milioane de lei, fiind achizitionate peste 20.000 de produse, in weekendul trecut, de Black Friday.

Dintre acestea, jumatate au fost facute vineri, 45% prin intermediul dispozitivelor mobile si 55% de pe desktop, 14% dintre cumparatori alegand sa plateasca cu cardul online, iar restul la livrarea coletului. Aproximativ 500.000 de vizitatori unici au intrat pe FashionUP, varful de trafic fiind inregistrat vineri, la ora 10:00, cand circa 4.000 de oameni erau online.

Pe lista celor mai populare categorii de produse s-au regasit botinele si cizmele in cazul femeilor, in vreme ce barbatii au preferat ghetele si camasile. Cel mai scump produs vandut in aceasta editie de Black Friday a fost o geaca de barbati, in valoare de 2.775 de lei, insa cel mai des domnii au comandat ghetele marca Top Secret, in vreme ce doamnele au preferat cizmele Versace 1969 SOLENE.

Pentru 27 noiembrie, FashionUP pregateste inca o editie de Black Friday.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri