PiatraOnline.ro, cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania, a inregistrat peste 300 de comenzi in cuantum de 900.000 de lei cu ocazia editiei din acest an a Black Friday.

Pe data de 20 noiembrie, Piatraonline.ro a inregistrat peste 300 de comenzi de piatra naturala, in valoare totala de 900.000 lei. In acest fel, la ora 12 noaptea a fost pornita campania, iar in primele trei ore compania a inregistrat 65 comenzi. Pana la finalul zilei, au fost inregistrate 340 comenzi, iar aproximativ 50% dintre acestea au fost facute in magazinul online al companiei, restul comenzilor fiind efectuate in showroomul companiei.

Pentru editia din acest an, compania a pregatit stocuri de 12.000 mp de piatra naturala. Din primele 8 ore ale campaniei de Black Friday deja au fost epuizate stocurile pentru travertin wallnut, jardiniera si piatra cubica. In urmatoarele ore au fost epuizate si stocurile de travertin ivory , grimex-ul , ardezia flexibila terra red, iar in total, Romanii au comandat piatra naturala in valoare de 900.000 de lei din magazinul PiatraOnline.ro.

Conform datelor companiei, una dintre cele mai mari comenzi inregistrate a fost in valoare de 59.000 de lei. Pentru acest an, compania a investit cu 50% mai mult buget de marketing pentru campania de Black Friday, iar compania si-a dublat numarul de vanzari in aceasta campanie de Black Friday, fata de campania de anul trecut.

PiatraOnline.ro, brand al firmei Rockstar Construct, este cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania, cu vanzari care in acest an ar urma sa inregistreze un plus de 40%, la peste 5 milioane de euro.

Principalii concurenti ai Piatraonline.ro la nivel local sunt magazinul cu profil similar Depozit-online.ro sau distribuitorii de solutii din piatra, ori marii retaileri de bricolaj prezenti pe piata din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri