Amazon, cel mai mare retailer din lume, vine in ajutorul persoanelor care uita sa cumpere consumabile, gigantul american oferind acestora o optiune de a reincarca produse din casa, automat.

Practic, atunci cand consumabilele unui obiect din casa (detergent pentru masina de spalat, de exemplu) sunt pe terminate, device-ul va comanda automat produsul respectiv de pe Amazon. Astfel, data viitoare cand conectezi masina de spalat si nu prea mai are detergent, aceasta va comanda automat produsul de pe Amazon.

Sistemul DRS nu necesita nicio interactiune a clientului cu site-ul Amazon. In 2015, compania a introdus Dash Buttons, insa serviciul nu era disponibil pentru device-uri conectate – pana acum. Deci, cum functioneaza noul serviciu?

„DRS poate fi integrat cu device-uri in doua feluri. Producatorii ori pot introduce un buton in hardware prin care device-ul sa comande automat consumabilele necesare, sau pot masura automat cantitatea de consumabile folosita si, printr-un algoritm, sa deduca daca mai are sau nu, comandand automat”, spun oficialii Amazon.

Citeste aici mai multe despre serviciul companiei americane.

Sursa foto: Ken Wolter / Shutterstock.com" rel="nofollow" target="_blank">Shutterstock:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri