Parteneriatul strategic incheiat la sfarsitul anului trecut de Visa Europe si eMag pentru incurajarea clientilor sa plateasca produsele achizionate direct cu cardul pe internet continua cu noua promotie pentru clientii care fac cumparaturi de minim 100 de lei : vouchere in valoare de pana la 50 de lei.

Noua editie a campaniei “eMAG iti da motive de shopping cu cardul tau Visa!” se desfasoara in perioada 15 februarie-15 martie si se adreseaza posesorilor de carduri Visa, persoane fizice si juridice, cu exceptia clientilor de tip reseller, care fac cumparaturi de pe site-ul www.emag.ro sau prin aplicatia de mobil.

Clientii eMAG care platesc cu cardul Visa prin aplicatia de mobil cu optiunea “Plata cu 1 click” primesc un voucher in valoare de 50 de lei. Optiunea “Plata cu 1 click” este un sistem de tipul "card on file", prin care clientul poate sa cumpere printr-un simplu click produsele, iar datele cardului nu sunt stocate sau inregistrate niciun moment. Practic, utilizatorii introduc datele de card la activarea optiunii, iar aplicatia eMAG asociaza cardului un cod numeric criptat ce va fi utilizat pentru platile viitoare.

Valoarea voucherelor va fi de 30 de lei daca tranzactia cu cardul Visa se va efectua online pe www.emag.ro sau prin aplicatia de mobil fara a se activa optiunea “Plata cu 1 click” pentru cardul respectiv. Voucherele vor fi transmise pe email clientilor pana pe data de 16 martie 2016 si vor putea fi utilizate in perioada 17 martie 2016 – 16 aprilie 2016 pentru cumparaturi realizate la eMAG (cu exceptia produselor din categoriile Asigurari si Supermarket), achitate online cu cardul Visa.

Parteneriatul strategic dintre Visa Europe si eMAG include si o serie de actiuni de informare cu privire la cumparaturile online, precum si viitoare campanii promotionale pentru platile cu carduri Visa pe site sau prin aplicatia mobila eMAG.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plata detinuta si operata de bancile membre si alti furnizori de servicii de plati din 38 de tari din Europa. Visa Europe furnizeaza servicii si infrastructura care permit consumatorilor din Europa sa faca plati electronice, este responsabila de emiterea cardurilor, inscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor. Totodata, Visa Europe este cel mai mare procesator de tranzactii din Europa, responsabil de procesarea a peste 18 miliarde de tranzactii anual.

Sursa foto: Valeri Potapova/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri