Din aceasta primavara, SevenSins.ro, magazin specializat in vanzarea de lenjerie intima provocatoare, isi listeaza produsele in eMAG Marketplace. Astfel, atat doamnele si domnisoarele care isi doresc sa se simta speciale purtand piese de lenjerie deosebite, dar si domnii care vor sa isi surprinda partenera cu un cadou pot alege dintr-o selectie de peste 700 piese de lenjerie intima SevenSins.ro disponibile in eMAG Marketplace.

“Listarea pieselor de lenjerie SevenSins.ro in eMAG Marketplace este un pas firesc atat pentru SevenSins.ro, care se adreseaza astfel unui public nou si foarte familiarizat cu achizitiile online, dar si pentru eMAG, care isi extinde categoria Lenjerie & Pijamale cu o gama foarte cautata, respectiv piesele de lenjerie intima sexy. Suntem convinsi ca este o colaborare de bun augur” declara Cristina Vasile, director general SevenSins.ro.

Produsele SevenSins.ro sunt listate in eMAG Marketplace incepand cu luna februarie, fiind alegeri foarte populare pentru indragostiti. Selectia de produse cuprinde body-uri si topuri, desuuri, halate, seturi si compleuri, corsete sau portjartiere.

In februarie, prima luna de listare, dar si o luna importanta pentru vanzarile de lenjerie intima, prin intermediul eMAG Marketplace au fost generate 5% din vanzarile totale ale SevenSins.ro.

“Am considerat oportun sa incepem colaborarea din luna februarie, cand interesul fata de acest tip de produse este ridicat, iar extinderea gamei lor de Lenjerie & Pijamale este una fireasca. Rezultatele inregistrate ne confirma ca am ales un moment optim” adauga Cristina Vasile.

Pentru a marca inceperea parteneriatului, produsele SevenSins.ro listate in eMAG Marketplace au reduceri de pana la 50%.

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si lenjerie intima sexy. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri