FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, lanseaza, luna aceasta, o colectie exclusivista de cadouri, care include bauturi premium si flori exotice. Reprezentantii florariei estimeaza ca aceasta va genera vanzari de 25.000 de euro in primele sase luni de la lansare.

Colectia Exclusive Gifts, de la FlorideLux, include peste 300 de produse, cu preturi cuprinse intre 159 de lei si peste 2.000 de lei. Conceptul folosit in crearea acesteia se axeaza pe abundenta de flori si cromatica puternica, intr-un recipient alb sau negru, care scoate in evidenta florile folosite in realizarea decorului. Potrivit reprezentantilor florariei, ideea aplicata in realizarea colectiei corespunde atat cererilor clientilor, cat si tendintelor de la nivel international.

”Aceasta colectie se adreseaza in special barbatilor cu varste de peste 30 de ani si cu venituri medii si mari, din mediul urban. Vorbim de barbati dinamici, casatoriti sau nu, care iubesc si respecta femeia. Estimam ca acestia vor reprezenta 60% dintre cumparatorii cadourilor din noua colectie. Targetam in principal clientii din orasele importante, unde identificam un apetit crescut pentru lucruri deosebite, iesite din comun”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Potrivit acestuia, Exclusive Gifts este o colectie dedicata sezonului primavara-vara si include atat culori pastelate, cat si aranjamente cu culori extrem de intense. Printre florile folosite in crearea colectiei se numara fritilaria, ranunculus, orhideea imperiala, clematis, delphinium, green trick, bouvardia, hortensiile, orhideea phalaenopsis, celosia, phlox-ul sau trandafirii.

”Cele mai accesibile aranjamente sunt create exclusiv din trandafiri, tocmai pentru ca aceste flori sunt foarte cautate si cumparate de clientii nostri. Cel mai scump aranjament contine o multitudine de flori speciale, fiind creat intr-o cutie FlorideLux Exclusive de dimensiuni mari. Aranjamentul este realizat pe inaltime, adresandu-se in special segmentului business. Culorile folosite pentru acest aranjament sunt sobre, rafinate si elegante: alb, mov si verde proaspat. In acest aranjament se regasesc flori speciale de schimia, ornitoghalum, eryngium, lalele si trandafiri albi”, explica Marius Dosinescu.

Cadourile din colectie includ si bauturi premium, precum sampaniile Krug, Billecart Salmon sau Bollinger – cunoscuta la nivel international ca fiind sampania lui James Bond - si vinurile Corton Charlemagne si Calem.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri