Elefant, unul dintre cei mai mari retaileri romani online, se lanseaza oficial pe 5 mai 2016 in Republica Moldova, brandul urmand a fi prezent atat fizic la Chisinau, prin intermediul celui mai nou pick-up point (punct de livrare), cat si online, la adresa www.elefant.md.

Republica Moldova este prima tara in care Elefant isi extinde operatiunile, aproape de aniversarea a 6 ani de la infiintarea sa.

“Incepand de astazi, toti clientii din Republica Moldova vor avea acces la majoritatea produselor care se vand prin elefant.ro in Romania, la preturi la fel de competitive. Extinderea la Chisinau desi pare facila si oarecum la indemana a fost un proces destul de complex pentru ca a presupus construirea si operarea unei filiale intr-o tara care nu face parte din Uniunea Europeana”, spune Dan Vidrascu, CEO al Elefant.

Clientii din Republica Moldova care vor accesa www.elefant.md vor avea preturile afisate in moneda locala, leul moldovenesc, iar livrarea la pick-up point in Chisinau beneficiaza de transport gratuit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri