FashionUP si UBER anunta un parteneriat pentru piata din Romania prin care clientii ambelor companii vor beneficia de reduceri insemnate. Astfel, magazinul online si compania de ridesharing rasplatesc fidelitatea clientilor si ofera clientilor eCommerce vouchere UBER.

Campania poarta numele „Comanda de pe FashionUP si te plimbi gratis cu UBER!“ si debuteaza din 16 mai 2016.

Parteneriatul intre FashionUP si UBER presupune ca toti clientii din Bucuresti ai magazinului online de fashion primesc vouchere UBER pentru o prima cursa gratuita de pana la 25 de lei. Aceste vouchere vor fi livrate in colet, odata cu produsele pe care le achizitioneaza online din magazin. De asemenea, toti clientii UBER primesc un cod de discount valabil pe FashionUP.ro, care le asigura 10% reducere la orice produs comandat.

„Inca de cand am debutat in comertul online am stiut ca vom fi intr-o cursa, nu doar cu cei care activeaza pe aceeasi piata cu noi, ci si cu tehnologia. Evolueaza intr-un ritm incredibil si ne ofera oportunitati la care multi nici nu ne-am fi gandit in urma cu 10 ani. Astazi, din confortul propriei locuinte, propriului birou, putem comanda haine si accesorii din magazine precum FashionUP si un transport simplu si civilizat prin UBER. Pasul acesta, spre un parteneriat intre cele doua companii, este astfel firesc si ne bucuram ca prin fiecare noua colaborare putem sa le facem viata clientilor nostri mai buna“, a declarat Alin Stanciu, director executiv FashionUP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri