Magazinul online multibrand Answear a generat in primele sase luni de prezenta pe piata din Romania afaceri de 1,5 mil. euro si vanzari de 40.000 de produse, din 20.000 de comenzi, conform oficialilor companiei, pentru wall-street.ro.

Asteptarile Answear merg in directia dublarii acestui numar in urmatoarele sase luni. Magazinul s-a lansat pe piata din Romania in noiembrie anul trecut.

Raluca Radu, country manager al Answear Romania, spune ca are ca scop, „in scurt timp”, sa ajunga intre primii 3 jucatori de fashion online din Romania. „Pentru anul 2016, ne-am propus sa crestem zona de shopping online impreuna cu comunitatea Answear si sa orientam publicul catre produse calitative, originale. De aceea, in perioada urmatoare vom introduce alte 50 de brand-uri in portofoliul Answear, pentru a diversifica si mai mult ofertele propuse clientilor nostri.”

Rezultatele obtinute de Answear pe piata locala vin sa confirme trend-ul general pentru piata de ecommerce locala, in continua ascensiune, care s-a dublat in ultimii doi ani in ceea ce priveste numarul de utilizatori si de comenzi online. Mai mult decat atat, zona de fashion ecommerce a inregistrat o crestere cu peste 30% in 2016 fata de 2015, crestere datorata mai ales diversitatii de produse si imbunatatirii serviciilor magazinelor online, fiind a doua categorie din punct de vedere al comenzilor din sectorul ecommerce, conform studiilor de piata.

Principalii concurenti ai Answear sunt FashionDays, FashionUP, Zoot, dar si H&M sau Zara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri