Amazon a lansat AmazonFresh in Marea Britanie, dupa mai multe luni in care o serie de zvonuri anuntau ca gigantul american va lansa serviciul de livrare de mancare si in statul European.

Deocamdata, serviciul este disponibil in mare parte a Londrei. Membrii Amazon Prime din aceste zone pot comanda peste 130.000 de produse proaspete, cu livrare in aceeasi zi daca comanda este plasata inainte de ora 13:00. Amazon se va folosi de companii mici si medii de curierat pentru livrari.

Industria eCommerce din Marea Britanie este una dintre cele mai dezvoltate la nivel global si Amazon va trebui sa concureze cu Tesco, Sainsbury’s, Asda si Morrisons, dar si cu supermarket-ul online Ocado.

„Lansam AmazonFresh cu o oferta vasta, pe zone limitate, si vom adapta si imbunatati serviciul constant”, spune vice presedintele AmazonFresh, Ajay Kavan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri