Ecosistemul de peste 50.000 de useri care genereaza lunar peste 50.000 vanzari online si 5 milioane de clickuri a fost mutat cu downtime zero, platforma inregistrand continuu tot traficul si toate tranzactiile.

Incepand cu data de 6 august 2016, toata activitatea 2Performant se desfasoara pe noua platforma, indiferent de tara sau moneda in care opereaza partenerii. Aceasta schimbare presupune un upgrade semnificativ al platformei din punct de vedere al functionalitatilor si serviciilor oferite, cu o investitie totala care se ridica la aproximativ 300.000 de euro.

Investitia a fost directionata in dezvoltarea tehnologiei proprietare, proces care a durat aproximativ 18 luni. Tehnologia care sta la baza platformei 2Performant este construita in Ruby on Rails, AngularJS, MongoDB, MySQL si este gazduita pe infrastructura Amazon Web Services. Intreg portofoliul de 500 de advertiseri si 49.000 de afiliati al retelei de afiliere a fost mutat fara alte actiuni sau eforturi suplimentare din partea acestora.

Printre facilitatile pe care le ofera 2Performant se numara si posibilitatea de a lucra cu peste 30 de monede diferite, precum si de a scala in cazul cresterilor semnificative de trafic reprezentate de evenimente ca Black Friday, de exemplu.

Pentru anul 2016, compania 2Performant Network vizeaza in primul rand consolidarea business-ului pe pietele din Romania si Bulgaria, unde estimeaza o crestere de pana la 40%, si apoi in Polonia si Croatia. In acest context, cifra de afaceri estimata pentru 2016 se ridica la 12 milioane de lei.

Principalul concurent al 2Parale pe piata de afiliere este Profitshare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri