Foodpanda.ro, platforma de food ordering din Romania, testeaza potentialul livrarilor in timpul noptii, printr-o campanie demarata in Capitala, la finele acestei saptamani. Astfel, bucurestenii pot comanda preparatele culinare preferate, inclusiv in a doua parte a noptii, de la unele restaurante listate pe platforma.

Prin intermediul campaniei initiate de foodpanda, la finele acestei saptamani, programul de livrari va fi extins in Bucuresti cu cinci ore, pana la 18 ore pe zi. Astfel, gurmanzii pot comanda online mancare in zilele de joi, vineri si sambata, de la ora 10.00, pana la ora 4.00 dimineata, in ziua urmatoare.

”In Capitala, numarul restaurantelor care asigura livrare dupa ora 23.00 este extrem de limitat. Tocmai din acest motiv, am decis sa testam potentialul livrarilor pe timpul noptii, intampinandu-i pe bucuresteni cu o campanie ideala pentru gurmanzii care vor sa aiba parte de nopti albe cu prietenii, fara grija gatitului la ore inaintate”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

Potrivit acestuia, campania a fost initiata in Capitala, orasul cu cea mai mare arie de acoperire pentru foodpanda Romania, pentru a se stabili daca extinderea programului de livrare in timpul noptii este fezabila in orasele mari, dar si pentru a se observa evolutia bonului mediu de comanda dupa miezul noptii.

In campanie sunt inscrise restaurantele listate pe platforma care au bucataria deschisa si dupa miezul noptii. Printre acestea se numara St. Patrick, din Centrul Vechi, Beraria Germana si Le Boutique food concept store, care vor asigura livrarile pana la ora 2:00, Bellini Tineretului si Belviso, care vor onora comenzile primite pana la ora 24:00, The BackYard, care joi spre vineri va pregati mancarea pana la ora 24:00, iar sambata si duminica pana la ora 2:00.

Restaurantele care vor asigura livrari pana la ora 4.00 dimineata, pe toata perioada derularii campaniei, sunt Nargila, Dristor Doner din zona Budapesta, Divan de la Piata Romana, Mr. Purcelus, Presto Pizza si Famous Pizza.

Foodpanda Romania colaboreaza in prezent cu peste 200 de restaurante de top din Bucuresti, care prepara mancare pentru toate gusturile, de la burgeri, pizza si fast food, la fine dining, mancare romaneasca, italiana, asiatica sau raw vegan, la preturi accesibile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri