Magazinul online Elefant.ro va da startul cumparaturilor de Black Friday la miezul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2016, iar pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 80% pe tot parcursul zilei de vineri, 18 noiembrie 2016.

Elefant a pregatit stocuri chiar si de peste 10.000 de produse la unele categorii. Cumparatorii vor putea achizitiona cu discount semnificativ parfumuri, produse cosmetice, carti, jucarii, ceasuri de mana, incaltaminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri renumite precum precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

Dan Vidrascu, CEO Elefant, spune ca “ne asteptam la o dublare a numarului de comenzi fata de 2015 si facem totodata o promisiune cumparatorilor nostri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date sa ajunga la destinatari cel tarziu in data de 25 noiembrie. Pentru scurtarea timpului de livrare, incurajam cumparatorii sa foloseasca reteaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points in intreaga tara”.

Optand pentru ridicarea pachetelor din punctele de livrare Elefant, cumparatorii beneficiaza de transport gratuit putand totodata verifica produsele inainte de a efectua plata.

Elefant a inceput pregatirile tehnice pentru aceasta editie a Black Friday inca din februarie anul curent. Cele mai importante update-uri operationale si logistice efectuate in acest an, ca parte a strategiei de extindere a activitatii Elefant, au constat in modernizarea centrului de distributie si deschiderea de puncte de livrare proprii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri