Romanii au achizitionat de Black Friday vacante si bilete de avion online in valoare de 1 milion de euro de la agentia de turism Vola.ro, preferand in special city break-urile la Roma sau Praga, in timp ce altii si-au aranjat vacanta pentru vara viitoare, in Skiathos (Grecia), Kemer (Turcia) si Silema (Malta).

Totodata, cea mai mare tranzactie cu bilete de avion a fost pentru un grup de 27 de persoane, care a platit putin peste 3.000 de euro, potrivit News.ro. Romanii au cautat cel mai mult bilete de avion spre Roma, Madrid, Berlin, Bruxelles si Londra, cel mai scump bilet fiind pentru o calatorie in Bali, de 1.530 de euro. La polul opus, cel mai ieftin bilet a fost de 1 euro, intre Timisoara si Milano.

Pachetele turistice cumparate vineri au in medie o durata de patru nopti, pentru trei persoane. Turistii vor sa plece in vacanta ori city break in special in lunile ianuarie, februarie si iunie.

Agentia de turism online a inregistrat de Black Friday cereri pentru peste 4.700 de pachete turistice si bilete de avion, in primul caz numarul fiind de 50 de ori mai mare decat intr-o zi obisnuita. Vola.ro a avut in oferta circa 600 de pachete si bilete de avion, vizand sa dubleze numarul acestora la evenimentul de anul viitor.

Foto: Daniel Truica, fondatorul Vola.ro

Sursa foto: Mircea Dragos

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri