eBay vine in Romania, in premiera si doar la ecomTEAM, nu cu unul, ci cu doi speakeri – Ilya Kretov, general manager Rusia si tarile emergente, alaturi de nou confirmatul Maxim Uvarov, head of product and marketing la gigantul american.

Maxim este responsabil pentru dezvoltarea de noi servicii pentru vanzatori eBay in 120 de piete, adaptand si localizand platforma globala, in conformitate cu particularitatile fiecarei piete. Maxim are o vasta experienta in dezvoltarea de produse si strategii de marketing pentru afaceri on-line - atat pentru companiile mari, cat si start-up-uri. Specializarea sa primara este dezvoltarea vanzatorilor SMB.

Vino la ecomTEAM 2017! Invata cum sa cresti traficul, cum sa atragi si sa fidelizezi clientii si care sunt cele mai eficiente strategii in 2017! Inscrie-te acum!

Alaturi de cei doi manageri eBay, ecomTEAM aduce nume puternice de la companii majore precum FAN Courier, eMag, DPD, Google, dar si Omniconvert, PayU, ARMO, Service-Return, Content Speed.

Workshop-urile vor fi aplicate, cu teme avansate, gata de a fi implementate in/pentru propriul business. Nu rata speakeri internationali de la companii precum Wizmo, FoodPanda sau Senor Munoz, si un workshop extraordinar sustinut de Matei si Sorin Psatta, specialisti de marketing.

Contactati-ne pentru codurile de reducere:

  • Membrii 2Performant beneficiaza de 25% reducere - codul 25performant
  • Toti partenerii FAN Courier beneficiaza de 20% reducere
  • Toti partenerii Omniconvert au 20% reducere
  • Folosesti serviciile DWF, DPD Romania, PayU sau ContentSpeed? Ai 15% reducere
  • Grupurile de la 3 participanti in sus beneficiaza de 10% discount suplimentar
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri