Mai multe universitati din Marea Britanie, Olanda si Danemarca vor organiza sesiuni de ADMITERE PE LOC la targul World Education din 11-12 februarie, Hotel Hilton.
Reprezentantii mai multor universitati britanice vor sustine sesiuni de admitere pe loc pentru programe de licenta si masterat in cadrul targului World Education din 11-12 februarie.

Printre universitatile din Marea Britanie care sustin pentru prima oara in Romania acest gen de sesiuni se afla: Sunderland – clasata pe pozitia numarul 24 conform Top 100 Guardian pentru cursuri de Business si Management si pentru cursuri de specializare in biologie si chimie si pe locul 34 pentru cursuri de arta si design - si Westminster care este pe locul numarul 8 in acelasi clasament in domeniul agriculturii si pe locul 20 pentru cursurile de media si comunicare.

Aceste universitati, care au in continuare locuri libere pentru anul universtar 2012-2013, vor oferi o procedura simplificata pentru admiterea studentilor doritori din Romania. Toti cei care au ratat termenul limita pentru aplicatiile in Marea Britanie – 15 ianuarie – au o a doua sansa de a participa in campania de recrutare din acest an.

Pentru a participa, studentii doritori trebuie sa isi trimita documentele necesare in avans catre Integral Programe Educationale, organizatorul targului World Education.

Admiterile pe loc (On-Spot Admissions) reprezinta cea mai rapida modalitate de a deveni student international. Dupa un interviu de doar 15 minute acei candidati care au depus documentele solicitate in avans vor afla daca au fost admisi sau nu, prin urmare vor economisi luni intregi de asteptare si de schimburi de e-mailuri cu birourile de admitere ale universitatilor.

In afara universitatilor britanice, trei universitati din Olanda si Danemarca vor sustine acelasi proces de admitere pe loc.

Cei care doresc sa afle mai multe despre cum sa se inscrie, ce documente sa pregateasca, cum sa se pregateasca pentru interviu pot gasi informatiile pe www.world-education.ro sau la birourile Integral.

La targ veti putea participa si la seminarii gratuite pentru elevi de liceu si pentru parintii lor. Elevii vor afla cum sa isi aleaga corect universitatea si programul de studiu si cum sa se organizeze pentru admitere. Parintii vor afla mai multe despre costurile de studiu si oportunitatile de finantare, precum si despre cum isi pot ajuta copiii pentru a fi admisi la universitatile dorite.

Cei care doresc sa experimenteze cum se invata in unele universitati din strainatate vor putea participa la demonstratiile gratuite de Problem Based Learning sustinute de Stenden University la targ.

Candidatii pentru masterat vor afla mai multe despre oportunitatile de studiu in Marea Britanie si Olanda si raportul calitate-pret in ce priveste studiile superioare in aceste tari, precum si despre programele de master din Danemarca si Suedia care sunt gratuite pentru studentii din UE.

Targul World Education isi asteapta vizitatorii in perioada 11-12 februarie, intre orele 10.00 si 17.00 la Hotel Hilton, Bucuresti. Intrarea la targ este gratuita in baza inregistrarii in prealabil la www.world-education.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Proiectul World Education »


Setari Cookie-uri