Comentarii pe articolul Calatoria la romani


Marius Ghenea-o noua afacere ?

la 16 Noiembrie 2007, ora 08:35
Marius Ghenea-o noua afacere ?
La asa comentariu laudativ, ma astept ca in curind domnul Marius Ghenea sa ne ofere o noua surpriza, vreo agentie turistica, ceva. Ar fi chiar interesant, patronul agentiei sa mearga prin diverse locuri pentru a verifica la fata locului conditiile. Ce bine este cind ai bani...
Mona Bullinger la 16 Noiembrie 2007, ora 09:45
M-as lansa intr-o polemica obositoare si..neconstructiva daca as fraterniza cu Marius si as nega "comentariu laudativ". Ce se lauda in propozitie? lipsa romanului de cultura si de exuberanta turistica? Singurul corolar adevarat: cine are "schwung" si vrea si stie - N-are bani!, cine are bani (in mod sigur o majoritate) n-are curaj sau idee despre Unde cu adevarat ar trebui sa calatoreasca atunci cand au timp!
Mi-ar placea sa discut personal cu Marius Ghenea.Poate.. :)
Stela Ciolan la 16 Noiembrie 2007, ora 11:08
Interesant !!! M-am gandit la acelasi lucru, o fi vorba despre vreo agentie de turism sau asa ceva ale D-lui Ghenea, mi-am zis !!
Il admir sincer pe D-l Ghenea si ii impartasesc si pasiunea pentru calatorii!
Sigur nu am avut posibilitatea de a calatori cat dumnealui, desi am vazut Parisul(visul multor femei!!!), Viena, Budapesta si inca, dar compensez cat pot cu documentare TV !
Cat priveste partea financiara, din pacate si eu cred ca trebuie bani chiar si pentru a admira frumusetile patriei(nu o data s-au intalnit cazuri cand erau chiar mai scumpe astfel de calatorii!!!), daramite pentru alte destinatii externe care solicita serios un buget de roman mediu!!!

  Inapoi la articolul Calatoria la romani