Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?


Pe scurt

Dan la 27 Mai 2011, ora 16:09
In mandatul lui Mugur Isarescu, in anul 2000, a inceput o crestere economica de 9 ani, pe care doar guvernul Boc a fost in stare sa o opreasca.

Nu, nu ar trebui sa accepte niciodata vreo functie executiva. E prea elegant nu doar pentru clasa politica, ci chiar si pentru electoratul roman.
Iancu Nicolae la 27 Mai 2011, ora 18:43
Isarescu a fost, este si va fi bun numai pentru cei din afara carora le face jocul converibilitatii LEU-EUR.Cand "CINEVA" are de scos valuta din tara leul scade si trtansporta valuta cu cargourile la bancile muma si invers.Este foarte bine sustinut de purtatorul sau de cuvant,papagalul acela de Vasilescu, care stie sa incurce cum vrea el cuvintele folosind o topica a frazei bine consolidata in limbajul celor care ne "ajuta" pe noi romanii.
Puneti-l prim ministru si tara se duce cat mai grabnic in rapa.Aceasta este lucrarea sa si se va vedea peste max 2 ani.
Mares Stefan la 27 Mai 2011, ora 19:17
Pardon.
Pentru veridicitate.
Nu, nicidecum Boc este vinovat.Dumnealui este doar un acar Paun.
Vinovat pentru acest deznodamant sunt creditele date de banci doar pentru ca debitorii au avut doar si numai un buletin-carte de identitate!
Si cum s-a ajuns la acest deznodamant ?!
Pai sub obladuirea binevoitoare a BNR.
BNR ?!
Da, cea condusa de unul Isarescu!
Florin Chirita la 27 Mai 2011, ora 21:04
Sa fim seriosi, gasim 1. informatii , 2. prftinente in toate declaratiile lui Isarescu ! Iar Dl. Basescu , imi ser scuza - sunt impotriva lui - nu gasim , decat , din cand in cand, f. rar inafara de glume o informatie. Eu nu fac politica dar sa fim seriosi ... Va multumesc , sper ca nu am deranjat cititori , altii nu conteaza !
Croitoru Vasile la 28 Mai 2011, ora 11:05
Nu, Isrescu nu a fost i nici nu este de un premier bun.
Darie Rodica Ileana la 30 Mai 2011, ora 10:32
"OMUL POTRIVIT, LA LOCUL POTRIVIT"...este o zicala . Asa ca, Dl Isarescu a fost, este si va fi un bancher desavarsit !!! Insa, ca premier ? Da ! La Conjunctura de atunci, din 2000 a fost un "executant " si "carmaci" potrivit ! Aplicand intru totul stabilitatea economico-financiara. Insa, dat fiind faptul ca INTERESUL POARTA FESUL , sa fie "folosit" pentru scopuri mult prea inalte si perfide impuse atat de MASONERIE cat si , mai ales grupurile de interese interne si internationale !
Daniel la 30 Mai 2011, ora 11:13
Din aceea perioada a inceput cresterea economica care a fost intrerupta de de actuala putere.
Gheonea Alexandru la 30 Mai 2011, ora 18:42
Consider ca domnul Isarescu a fost intr0adevar un premier bun in anul 200, poate prea vertical pentru d-l Bsescu. De aceea nu isi doreste functia de premier ori pe cea de ministru al finantelor. Nu face jocul Basescului si nici lui Boc. De-asta este atacat.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?

Setari Cookie-uri