Comentarii pe articolul Oamenii de afaceri mici de statura


Patroni sau angajati

Giurgiu Gheorghe la 6 Iunie 2008, ora 07:26
Patroni sau angajati
Imi permit domnule George Butunoiu sa va pun o intrebare. Sunteti un om cu pregatire profesionala deosebita si totusi ati ales sa fiti patron si nu angajat. Va felicit pentru acest lucru.
In articol vorbiti insa numai de angajare inainte sau dupa facultate. Nu am vazut nici macar un singur indemn catre acesti tineri sa aiba curajul de a infrunta destinul infiintandu-si propriile firme, cum si dumneavoastra ati facut.
Sa inteleg ca mirarea de MBA-ul copiilor o vedeti ca pe o posibila concurenta?
Eu va invit sa cititi cateva cuvinte despre organizatia Junior Achievement Romania (www.jaromania.org) care de peste 10 ani desfasoara gratuit programe educationale in scoli in parteneriat cu ministerul invatamantului.Anul acesta la sectiunea Compania anului au fost inscrise 286 companii care au cooptat peste 1000 copii
(http://www.companiaprogram.antreprenoriat.org/premii.php)

Personal cred ca din pregatirea tinerilor ca viitori antreprenori vom avea de castigat cu totii, pentru ca numai asa vom avea mai multe locuri de munca. Una este sa pregatesti un singur angajat si alta este sa pregatesti un patron.

George Butunoiu la 6 Iunie 2008, ora 22:11
Draga GG, am scris in jurul unui singur subiect, nu mi-am propus sa vorbesc in acest articol despre angajati vs antreprenori. Am facut-o, insa, in foarte multa alte articole (unele sunt si pe situl meu), in care pozitia mea a fost fara echivoc in favoarea antreprenoriatului.

GB
Cornelia Popescu la 13 Iunie 2008, ora 11:59
II dau dreptate dlui GB, sunt pentru antreprenoriat. Am lucrat ca angajat o viata, iar anul trecut am inceput pe cont propriu si abia acum am descoperit adevaratele calitati.

  Inapoi la articolul Oamenii de afaceri mici de statura

Setari Cookie-uri