Comentarii pe articolul Noul aeroport al Capitalei, o afacere profitabila?


Aeroport

Moisescu Gabriel la 21 August 2008, ora 04:35
Aeroport
Bine ca nu a anuntat domnul Orban locatia posibila a aeroportului, sa vedem preturi la terenuri in Adunatii Copaceni "la aproximativ doi kilometri de centura, cum se vine dinspre Bucuresti, pe partea dreapta". Ca de obicei, domnul Orban e un domn "orientat" sau poate mai sti, o avea interese in zona ?
Marian Sfetcu la 21 August 2008, ora 09:48
Cu sau fara interese de grup, construirea unui nou aeroport al capitalei la standarde internationale ridicate este o necesitate obiectiva. Este lesne de inteles avantajele acestei investitii, atat in plan local, cat si in plan national sau international.
Vina care se poate imputa guvernului nu este aceea de a crea in mod artificial cresteri de preturi la terenuri, ci aceea ca nu a aprobat aceasta investitie mult mai inainte, indiferent de identificarea surselor de finantare.
Mircea Dorel Onaca la 21 August 2008, ora 10:53
Foarte, foarte buna intentia si mai ales daca se va finaliza in 2 ani asa cum se promite. Se va putea descongestiona si redirectiona zboruri spre destinatii europene si mondiale.
la 21 August 2008, ora 11:42
Foarte, foarte proasta aceasta intentie. Exista oare o prioritizare a investitiilor guvernamentale? Ce anume este cel mai important pentru cetatean: linistea proprietarilor (majoritatea parlamentari si oameni din Guvern, manelisti, fotbalisti) din Nord sau construirea de autostrazi, noua centrala atomica, terminarea celei de la Cernavoda, etc, etc. Odata ce s-au incheiat de construit cei 10.000 km de autostrazi, Centrala atomica de la Cernavoda si cea noua, ne putem apuca si de cai verzi pe pereti in Sudul Bucurestiului. Pana atunci, noii imbogatiti Pipernici pot sa-si savureze in continuare de pe canapeaua din sufragerie avioanele personale parcate pe Aeroportul Baneasa. Ca le miroase a kerosen, e problema lor!
Ioan Negru la 21 August 2008, ora 13:38
Din pacate, sunt de acord cu ultima postare: ar fi bun un nou aeroport, dar nu atat timp cat e atata nevoie de autostrazi si sisteme de irigatie si scoli si spitale si surse energetice alternative si, si, si...Cat timp ai nadragii rupti la spate, nu-ti cumperi palarie noua!
Nicolae Sandu la 21 August 2008, ora 19:09
Dragi internauti, aceasta este, in bunul obicei al casei, o TEAPA! Daca veti avea curiozitatea, urmariti cum vor iesi informatiile despre localizarea "aeroportului" si coroboratile cu cine are interse in zona. De ce sa aiba Becali "spuma" in Nord? Sa ne umflam si noi in Sud! Nu spun ca nu ar fi nevoie de un nou aeroport, dar in cojunctura actuala, acest anunt este numai speculativ. Sa dea Dumnezeu sa fie cum zic ei (pe care ii stim de 19 ani), nu cum stiu eu!
Oltenacu Catalinviorel la 24 August 2008, ora 09:25
Parerea mea este ca cel mai potrivit, pentru un aeroport nou, este orasul Fundulea, datorita locatiei foarte bune, mai ales ca autostrada a 2 trece pe langa el. Are acces, deschidere, izolare. Bucurestiul, daca se extinde peste cativa ani, o sa facem cu aeroportul nou ce o sa facem cu cel de la Baneasa. Il inchidem, este prea aproape de Bucuresti. Asa ca sa facem si noi ca nemtii: il ducem la 30 km de capitala.

  Inapoi la articolul Noul aeroport al Capitalei, o afacere profitabila?

Setari Cookie-uri