Comentarii pe articolul Microsoft isi prelungeste parteneriatul cu Linux


Cand nu ai habar de o tema, stai acasa!

Nimsgone la 22 August 2008, ora 08:33
Cand nu ai habar de o tema, stai acasa!
Articolul asta este cel mai plin de aberatii, dezinformari si necunoastere din cate am citit eu pana acum pe Wall-Street. E pacat. Angajati-va cenzori. Deci:
"Tranzactia extinde acordul semnat in noiembrie 2006 si evidentiaza importanta tot mai mare a companiei Linux si nevoia pentru Redmond, gigantul software care a cunoscut un succes important pe piata de soft-uri open-source". Linux nu este companie iar Redmond este locatia Microsoft. Novell dezvolta un linux = SUSE, dar ala nu prea e free si ope-source.
"Acordul cu Microsoft a dat un avant semnificativ vanzarilor de produse Linux in cursul anului 2007, anunta compania de cercetare din piata IT, IDC.". Voi va uitati ce scrieti pe aici ? Cum sa dea Microsoft avant vanzarii produselor Linux ? Care majoritatea sunt free si open source iar alea pe bani se adreseaza unor segmente la care voi nici nu visati cu ce se mananca.
"Clienti importanti care s-au confruntat cu realitatea crearii unui sistem de operare mixt in mediile de lucru au salutat aceasta initiativa". Cine face sisteme de operare mixte ? Nu are rost sa comentez mai departe... Nici de traducere simpla nu sunteti in stare.


  Inapoi la articolul Microsoft isi prelungeste parteneriatul cu Linux

Setari Cookie-uri