Comentarii pe articolul Cresterea salariilor obliga firmele sa angajeze tineri fara experienta


Articol scris de incepator

Daniel Ivanovici la 26 August 2008, ora 13:36
Articol scris de incepator
Se vede ca cine a scris articolul nu stie matematica. Cat inseamna 30 % din 400-700 euro ? Ar rezulta ca vor fi platiti nici cu salariul minim, dar probabil asa se procedeaza acum, scriem orice tampenie ca se vor gasi cititori care sa plateasca. Pacat ca vine din partea Wall Street. Pana si in Cancan articolele au mai multa logica.
Stan Liliana la 26 August 2008, ora 14:17
Ca tot vine vorba de asta: sunt multi studenti care vor sa munceasca part time in domeniile pentru care studiaza, pentru formare si putina experienta, sa aiba si ei habar de ce studiaza. Nici practica nu se mai face. Sunt putine astfel de firme care doresc acest lucru.
Traistaru Ionut la 26 August 2008, ora 16:07
Faptul ca se urmareste angajarea unor persoane fara experienta in domeniu nu trebuie privit neparat ca un lucru negativ. Sunt persoane care desi nu au experienta, sunt dornici si, in acelasi timp, si capabili sa invete, sa asimileze informatia intr-un timp relativ scurt si sa o si puna in aplicare - pe ceea ce se merge in general, in prezent (din ceea ce am observat eu). Sunt persoane ambitioase, capabile si inovative. In opinia mea, pentru ca o firma sa poata rezista pe piata si, in acelasi timp, sa si performeze, trebuie sa aiba persoane din ambele categorii, referindu-ma aici atat la cei fara, cat si la cei cu experienta. Salarizarea trebuie sa tina cont de mai multi factori: salariul mediu pe piata, performantele individuale, perfomantele la nivel de firma.

  Inapoi la articolul Cresterea salariilor obliga firmele sa angajeze tineri fara experienta

Setari Cookie-uri