Comentarii pe articolul Asigurarea obligatorie a locuintelor bulverseaza piata imobiliara


La mintea Cocosului

Mihaela la 26 August 2008, ora 19:05
La mintea Cocosului
De departe reiese ca transformarea la nivel de individ va dura ceva mai mult. Din pacate in Romania se mai gandeste ca in trecut, cand statul decidea pentru individ. Fiecare cetatean in aceasta tara trebuie sa INTELEAGA ca statul nu mai are nici o legatura cu proprietatea ta ori cu buzunarul tau. Daca poti, ai oportunitati - aceasta inseamna o adevarata democratie.
Sa presupunem ca, intr-adevar, o calamitate ca cea din '77 s-ar putea intampla sau altceva cum ar fi inundatii, furturi din proprietati, etc. Aceasta este problema proprietarului. Daca el doreste sa isi asigure bunurile OK, lasa-l pe el sa decida; daca e pregatit sa isi asume riscuri este, de asemenea, problema lui. Ce legatura are statul cu proprietatea ta. Cand vorbim despre asigurare, intr-adevar, companiile de asigurari castiga o gramada de bani, dar nu acesta este motivul pentru care sant in business? Invidia iti abureste gandirea. Sa luam ca exemplu "Huricane Katrina" in New Orleans USA. Aceea a fost o calamitate de o suprafata extraordinara, cand individul care s-a acoperit a avut de profitat ori s-a descurcat, care nu, nu.
Trebuie inteles ca aceasta ar trebui sa fie o decizie personala. Asigurarea imobiliara este total diferita de cea auto. Cea auto este obligatorie pentru ca o persoana nevinovata poate fi in masura sa plateasca pentru stricaciuni fara ca macar sa fie vinovata numai pentru faptul ca nu exista o asigurare care sa intervina intre persoanele in cauza.

  Inapoi la articolul Asigurarea obligatorie a locuintelor bulverseaza piata imobiliara

Setari Cookie-uri