Comentarii pe articolul Murgoci, Estinvest: Analiza fundamentala a fost inlocuita de subiectivism la BVB


Serios ?

droid04 la 27 August 2008, ora 12:22
Serios ?
"Analiza fundamentala a fost inlocuita de subiectivism la BVB". Articolul asta este fundamental gresit inca de la titlu. Cine isi inchipuie ca micii investitori, sau cum zic altii "turma", a folosit vreodata analiza fundamentala ca sa investeasca la BVB? Credeti ca marea majoritate a investitorilor mici stau sa faca formule de rentabilitate si analize fundamentale pe emitanti ca sa investeasca? Cu toate astea nu am auzit pe nimeni sa se planga de "subiectivismul" investitorilor in mai-iunie 2007 cand toate erau roz (verde)!
Analiza fundamentala este apanajul marilor investitori si al caselor de brokeraj care au propiul departament de analiza. Si daca si astia au trecut la tranzactionare pe baza de sentiment sau "analiza subiectivista" cum ii spuneti voi inseamna ca nu au ce cauta pe bursa (orice bursa) si ar trebui sa-si caute altceva de lucru. Chestie care a inceput deja sa se intample - mai multe companii de brokeraj inchid sucursale si concediaza angajati.
Si mai lasati-ne cu analiza voastra fundamentala! Tot dati inainte cu: pretul nu e corect/ e foarte mic dupa analiza fundamentala ! Pretul este etalonul, nu analizele voastre de doi bani. Daca pretul scade atunci analizele fundamentale sunt gresite sau incomplete!

  Inapoi la articolul Murgoci, Estinvest: Analiza fundamentala a fost inlocuita de subiectivism la BVB

Setari Cookie-uri