Comentarii pe articolul Ultimele victime ale razboiului online vs. print


Presa online versus prea tiparita - partea a II-a

Angel Tohaneanu la 20 Noiembrie 2007, ora 23:46
Presa online versus prea tiparita - partea a II-a
Nu pot sa nu iau in calcul , totusi si masurile de protejare a mediului inconjurator, ceea ce presupune reducere despaduririlor si implicit a consumului de hartie. Presa tiparita se va confrunta cu aceasta problema in urmatorii ani din doua motive: a. in Romania sistemul de reciclare a deseurilor (in acest caz ziarele citite) tinde catre zero. b.este foarte probabil ca anumite viitoare masuri de protejare a mediului sa impuna restrictii pe piata producatorilor de hartie.
As veni cu un exemplu, care as spune ca este demn de urmat: britanicii citesc ziare intr-o veselie: la masa, la ceai, in metrou, oriune le vine. Este normal sa fii informat. Dar ce am remarcat folosind metroul londonez: la capat de linie, un lucrator sau mai multi trec prin tren si aduna ziarele lasate de englezi, in niste saci. Si le recicleaza. Ma intreb oare SNCFR sau angajatii metro-ului bucurestean procedeaza la fel?
Mihai Tomescu la 26 Noiembrie 2007, ora 06:39
Peste 10-15 ani nu va mai fi o problem s cari laptopul cu tine. Va avea alt format i nu va cntrii mai mult dect un ziar britanic cu numr mediu de pagini. Iar conexiunile de internet chiar vor fi peste tot.

  Inapoi la articolul Ultimele victime ale razboiului online vs. print

Setari Cookie-uri