Comentarii pe articolul Va mai aduceti aminte?


Sunt sperante

Vasile Podasca la 3 Septembrie 2008, ora 10:40
Sunt sperante
Daca interviul nu a fost putin "infrumusetat" de catre cel care l-a realizat atunci am toata aprecierea pentru modul de a gandi al celei intervievate, exceptie facand partea de interviu in care raspunde la intrebarea legata de ilegalitati, la modul general, si la cea de comportamentul ilegal al colegilor. Afirmatia ca ar comite o ilegalitate, daca acest lucru nu ar avea repercursiuni asupra ei ca persoana, nu mi se pare fericita si nici cea cu "suplimente de viteza" pentru rezolvarea unor probleme. Acestea sunt, ca sa spunem asa, fundamentele pe care se ridica coruptia. Altfel, mi-as dori subordonati sau colaboratori care sa gandeasca ca tanara intervievata.
Mariana Trifan la 3 Septembrie 2008, ora 14:58
Mi-a placut foarte mult articolul dumneavoastra, d-le Butunoiu. Va felicit pentru realizarea lui si pentru interlocutoarea pe care ati ales-o. Am, totusi, aceleasi rezerve ca si dl. Vasile Podasca.
George Butunoiu la 3 Septembrie 2008, ora 19:24
Draga Vasile & Mariana, daca fiecare angajat ar raporta TOATE ilegalitatile pe care le observa in firma in care lucreaza, va asigur ca in cateva zile toata economia Romaniei ar fi blocata complet. Nu sunt sigur ca L.P. la asta s-a gandit, zic si eu...
GB

  Inapoi la articolul Va mai aduceti aminte?

Setari Cookie-uri