Comentarii pe articolul Va mai aduceti aminte?


Felicitari (2)

Cezar la 3 Septembrie 2008, ora 10:43
Felicitari (2)
Felicitari sincere pentru cel mai reusit articol din editia cu numarul 1000 a Wall-Streetului. Atata timp cat "expozitiunea" si opiniile exprimate acolo sunt adresate top-managementului romanesc, surprind excelent starea in care, din pacate, ne aflam. Insa eu nu ma regasesc in acea categorie. Din contra, cand am inceput sa citesc articolul, mi-am corelat perfect (pozitiv) raspunsurile cu cele ale lui L.P. De aceea doresc sa subscriu la multe din afirmatiile interlocutoarei dumneavoastra si vreau sa o felicit pentru caracterul ei, pentru seriozitatea de care da dovada (se vede din lungimea textului) si sa va asigur ca vom ajunge vremea in care top-managementul romanesc va fi format cu precadere din oameni asa cum este L.P.
Imi cunosc colegii de generatie, si chiar daca multi dintre noi nu mai suntem astazi in tara, sau daca multi studiem acum pe domeniile dragi lor ( fizica, matematica, samd), sunt sigur ca editia cu numarul nshpe mii a wall-streetului va avea alte concluzii.
Elena Stancu la 3 Septembrie 2008, ora 14:39
Felicitari pentru articol. Se vede luminita de la capatul tunelului. Este inceputul sfarsitului celor 20 de ani profetiti de Brucan. Imi doresc din tot sufletul ca tinerii asemeni domisoarei L.P. sa ajunga in top-managementul romanesc, sa nu uite ceea ce a spus in acest articol si ajunsa acolo sus sa nu uite ca misiunea ei, a lor, a tinerilor asemeni ei este de a schimba starea in care ne aflam.
Adriana Grozavu la 4 Septembrie 2008, ora 09:24
Felicitari pentru acest articol.
Marta Lefter la 17 Septembrie 2008, ora 22:04
Felicitari pentru acest articol, dumneavoastra, domnule Butunoiu, cat si interlocutoarei dumneavoastra, L.P. Este unul dintre acele articole care te pun pe ganduri si te fac sa realizezi ca tinerii din ziua de astazi gandesc si in alt mod decat in ritm de manele, ghidati de telefoane mobile, incercand sa evite scoala in lupta de a castiga bani repede si usor, indiferent de consecinte. Exista speranta unui viitor luminos atat timp cat vom fi dispusi sa dam o sansa acestor copii care pot si, mai ales, stiu ce vor. Succes!

  Inapoi la articolul Va mai aduceti aminte?