Comentarii pe articolul Top 5: Cele mai dinamice companii de training


CBC Romania

Elena Niculescu la 21 Noiembrie 2007, ora 22:02
CBC Romania
Am participat in aceste zile la un curs organizat de CBC Romania. Profesionalismul, cunostintele temeinice, charisma si talentul Domnului Petre Nicolae, au facut din acest curs o reusita pentru toti cursantii. Am numai cuvinte de multumire.
Mihai Florea la 30 Noiembrie 2007, ora 21:57
Pentru mine este surprinzator ca aceasta Companie CBC se afla in acest clasament pe loc 5. Am participat la cursuri tinute de Petre Nicolae si 2 dintre trainerii CBC.( de fapt am inteles de la cei doi ca acestia sunt singurii traineri din firma, in pozele de pe site sunt trecuti la traineri: sotia dlui, secretara si persoane care nu activeaza in firma). Sunt foarte agresivi si cititori de slide-uri. In timpul cursului tipau la noi si ne amenintau cu testul de la sfarsit. Petre Nicolae ne-a vorbit(cronometrat) 80 de minute despre el, diplomele lui, facultatile lui,firma lui(mare megaloman). Trainerii lui ne-au vorbit 50 de minute despre Domnul DIRECTOR PETRE NICOLAE, firma lui, diplomele lui, functia lui...
Tot cursul Petre Nicolae a folosit cuvinte suburbane( dobitoc, prost, cretin, canibalizat, lichid spermatic).
Domnilor, fiti prudenti cand alcatuiti astfel de clasamente si pe cine plasati acolo!
Nicoleta Predescu la 10 Decembrie 2007, ora 18:58
Am participat la cursurile mai multor companii de training si va spun cu mana pe inima ca echipa de la CBC Romania este intr-adevar una de adevarati profesionisti. Va rog sa mergeti macar la unul din cursurile lor si sunt convins ca dupa aceea vom impartasi aceeasi parere. Credeti-ma acesti oameni sunt intr-adevar profesionisti. Bravo CBC. Bogdan Baros
Raluca Tincu la 10 Decembrie 2007, ora 19:56
Dl. Florea, am participat si voi participa in continuare cu mare placere la cursurile organizate de CBC Romania. Dl.Petre Nicolae este un om exceptional, un excelent profesionist de la care voi avea intotdeauna de invatat. Parerea mea este ca echipa pe care o conduce este formata din traineri profesionisti, aceasta parere fiind foarmata in urma cursurilor la care am participat.
Ramona Galca la 10 Decembrie 2007, ora 21:02
"Critica poate fi amara daca este dreapta ..." spunea marele nostru Maiorescu , e drept ca uni dintre noi nu stim decat sa vedem partea amara.:(
Il cunosc pe Dl PETRE NICOLAE de 4 ani e un om deosebit un om care cunoaste oamnii vede si simte capacitatile fiecaruia , e un om care schimba vietile oamnilor e drept a celor care vrem care nu vream...ramnaem doar cu gandul la scolile lui la facultatile lui la functia si la firma lui....
100% nu are 2 traineri in firma am fost acolo si am vazut asta iar profesionalismul este acolo la loc de cinste incepand de la secretara.
Mult succes in continuare Dl PETRE NICOLAE, Dumnezeu sa va dea sanatate..doar de asta aveti nevoie sa ajungeti pe locul I.
P Daniel la 13 Decembrie 2007, ora 21:30
DOMNULE MIHAI FLOREA, dati-mi voie mai intai sa va salut. Cred ca este o chestiune de politete.
Din pacate acum urmeaza criticile. De fapt, m-am razgandit, nu o sa va critic. In schimb as dori sa va spun ca as fi mandru daca as avea doi angajati, plus secretara si nevasta si as avea o cifra de afaceri de 500-800 de mii de euro pe acest an. Cred ca as putea sa imi trec si cele doua fete pe statul de plata. Sau nu este legal? Aveti dreptate, este ilegal pentru ca cea mai mare fetita a mea are doar 4 ani si un pic.
Legat de vorbitul despre diplome, facultati etc. exista posibilitatea sa fiti foarte subiectiv. Poate nu ati inteles exact ce a vrut sa spuna. Cred ca multe lucruri pe care le-ati fi putut invata de la dansul ar fi fost din vorbele legate de experienta pe care o are. Tin sa va aduc la cunostinta ca am urmat niste training-uri in care trainer-ul era mai tanar decat mine si sunt putin indoit de experienta sa. A vorbit frumos acel trainer, se putea vedea ca a citit ceva carti in domeniu, dar rezumatele cartilor le-as putea face si eu. Ati fi de acord sa platiti macar 500 de euro pentru rezumatul a cinci carti?
Personal nu imi doresc acest lucru. Oricum, sunt convins de un lucru, ceva tot ati invatat de pe urma acestui curs. Cred ca ar fi bine sa mergeti sa urmati si alte cursuri pentru a putea face comparatie. Legat de cronometrarea celor 80 de minute, domnule, va anunt ca ati epuizat degeaba 80 din pretioasa dumneavoastra viata. Ati fi putut face altceva de folos pentru dumneavostra si pentru devenirea dumneavoastra. Va rog sa ma credeti! Trebuie sa recunosc ca va invidiez pentru faptul ca nu am fost in locul dumneavoastra cele 80 de minute. Poate din acest motiv sunt atat de critic.
Legat tot de numarul de angajati, pana nu de mult am lucrat intr-o companie cu maxim 25 de angajati. Avea o cifra de afaceri de 30 milioane $. Va intreb pe dumneavostra, era numarul angajatilor corect? Trebuia sa fie mai mare? Mai mic?
Cu tot respectul, va rog sa nu incercati vreodata sa va incepeti propria afacere pe seama ideilor dumneavoastra. S-ar putea sa fiti falimentar de la inceput. Sincer nu pareti a fi in stare. Sau daca aveti o afacere, vindeti-o, deoarece nu faceti obiectul. Va sta mult mai bine sa munciti pentru altcineva toata viata.
Draga domnule, prin aceste randuri nu am vrut sa spun ca Petre Nicolae este un superman, ca le stie pe toate. Ca orice lucru din lumea asta, toti oamenii avem "dualitate" in noi, adica parti bune si parti rele. Sarcina fiecaruia este aceea de a lua numai partile bune. Iar daca a-ti afirma ca Petre Nicolae nu are nimic bun in el, ati gresi din nou. Oricum, fiti convins ca fiecare are drumul lui in viata si obligatia de a-l urma.
Ma opresc aici deoarece mi se pare ca va calc pe urme si imi critic un semen. Voi incheia cu un proverb chinezesc: "Fiecare om iti este superior prin ceva. Deci, stai pe langa el si invata!"
Cu respect
P Daniel
Moldovan Sulfina la 8 Ianuarie 2008, ora 14:27
CBC a tinut un curs si la noi la firma dar...a fost singurul curs. Pe langa lipsa de profesionalism la sfarsitul cursului au plecat cu colile noastre de flipchart, cu markerele noastre si au inghesuit in cutiile pe care le aveau la ei sucurile si apa minerala ramasa, comandata de firma noastra pentru cursanti.
Sorin Iorga la 1 Februarie 2008, ora 12:54
Masterul ( de 10-15.000 euro ) cu care se mandreste acest '' domn '' Petre Nicolae a fost facut pe banii celor de la European Drinks, care, dupa ce a finalizat masterul si-a dat demisia de la Europeana Drinks - no comment.Mai are in vocabular o vorba '' ma jur pe viata mea '' ????
Sorin Iorga la 1 Februarie 2008, ora 13:25
Si apropo, pozele dupa site-ul lor cbc.ro cu acele birouri ,unde zambesc si isi dau ei mana ,sunt poze facute in America House in birourile si salile de protocol ale agentiei imobiliare EUROEST. Rusine ....

  Inapoi la articolul Top 5: Cele mai dinamice companii de training

Setari Cookie-uri