Comentarii pe articolul Proiectul saptamanii : Palas, cea mai mare investitie a lui Iulian Dascalu


Mare Palas, Stefan Doamne!

Mirela Corduneanu la 3 Septembrie 2008, ora 16:45
MARE PALAS STEFAN DOAMNE!
Suna foarte pompos si la termeni laudativi acest proiect. Dar, ca iesean si locuitor al batrnei noastre Moldove, nu sunt deloc incntata de acest proiect indiferent cti bani ar aduce Iasului sau implicit concernului Iulius Group. Sa il citez pe Mircea Badea, ar fi ca ma doare-n cot de grandiosul lor proiect, ca mi se "rupe" de arhitectura lor, att timp ct umbreste faimosul Palat, faptul ca a trebuit sa sece un lac, un strand, copaci, alei, etc. Dar suntem prea mici pentru visurile/planurile magnatilor si cum opinia publica nu are nimic de spus, aceste rnduri nu ramn dect o refulare intr-o dupa-amiaza de marti si septembrie.
Palas la 5 Septembrie 2008, ora 15:06
Parerea mea e ca Iasi se dezvolta si evolueaza prin acest proiect. Vor veni mai multi investitori, mai multe locuri de munca, mai multi bani. E ceva firesc si mi se pare chiar de bun-simt organizarea. Sa nu uitam ca s-a construit un strand cu mult mai modern fata de cel "sacrificat" de catre Iulius, deci chiar nu e mare bai. Iar acela era mizerabil si imputit -la ce folosea?
Nu, nu lucrez la Iulius, sunt si eu cetatean al Iasiului si chiar ma bucur ca ne dezvoltam. Chiar admiram ieri noile cladiri business aparute in zona Sf. Lazar care dau un aer aparte si modern orasului. Cu siguranta, o data cu finalizarea acestui proiect si al altora (ma indoiesc ca nu vor mai urma), rezultatul va fi unul mult mai grandios.
Fireste, eu inca sper si la modernizarea aeroportului, dar cred ca oarecum sunt mana in mana si va avea loc si asta...mai devreme sau mai tarziu.
Mihai Nechifor la 7 Septembrie 2008, ora 11:30
Bai, Palas las-o mai moale! Chinezii lucreaza acolo. De vestigii care erau acolo ai auzit? De faptul ca ati luat vederea catre Teatrul Luceafarul nu spui nimic. Vor fi 5 h de spatii verzi! Ma indoesc. Oricum Palatul Culturii va ramane in umbra colosului din ...

  Inapoi la articolul Proiectul saptamanii : Palas, cea mai mare investitie a lui Iulian Dascalu

Setari Cookie-uri