Comentarii pe articolul Generali Romania are un nou sef


Sanatatea asigurarilor o dau managerii

la 5 Septembrie 2008, ora 07:53
Sanatatea asigurarilor o dau managerii.
O experienta de-o viata ca om de stiinta, profesor univ.dr.doc. dar si specialist in asigurari, ma indreptateste sa constat ca pentru o societate de asigurari ce opereaza in Romania, indiferent care ar fi ea, managerul general - presedinte al Comitetului director ar trebui sa fie roman, vorbitor perfect de limba romana, om cunoscut in cercurile financiar-bancare si de asigurari, in lumea afacerilor, om aflat in gratiile, aprecierile si colaborarea organelor Min. Fin. Publice, Curtii de conturi, facultatilor de profil, Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, comisiile cu profil economic ale Parlamentului care sa cunoasca bine autoritatile administratiei publice judetene, om cunoscut si care sa cunoasca, om care sa participe la viata sociala generala.
Este poate domeniul unde un manager-vedeta poate face minuni, pentru ca cele mai "grase" tranzactii se antameaza la un meci de fotbal, in foaierul operei sau unui teatru, la o aniversare, la un sprit, la o sesiune stiintifica, la o conferinta, etc., etc. si nu la telefon.
Iar pentru "Generali" este cu atat mai important cu cat omul ravnit de multi asiguratori este D-l FANEL PLOPEANU, actualul Director general al Societatii F.A.T.A., apartinatoare, din cate stiu a aceluiasi grup actionarial.
Prof.univ.dr.doc. C.M.DRAGAN ; 07.09.2008; 07h53'

  Inapoi la articolul Generali Romania are un nou sef

Setari Cookie-uri